Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „Unirea Slobozia poate fi considerată echipa play-off-ului în Liga 2”

Adrian Mihalcea, antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia, se declară fericit și mulțumit la finalul unui campionat cu rezultate peste așteptări.

Adrian Mihalcea nu și-a ascuns bucuria la finalul partidei cu Petrolul Ploiești pentru al cincilea rezultat pozitiv din cinci meciuri disputate în play-off pe teren propriu.

Chiar dacă și-ar fi dorit să prindă locul 5, sinonim cu un loc de baraj pentru promovarea în Liga 1, loc ce ar fi făcut din actualul sezon competițional unul perfect, tehnicianul este mai mult decât mulțumit pentru locul 6 obținut de Unirea Slobozia.

Sunt extrem de fericit, sunt mulțumit și împlinit pentru ceea ce s-a întâmplat în sezonul acesta. Dacă merită vreo echipă să fie desemnată echipa play-off-ului acesta, noi ar trebui să fim aceea, pentru că, ținând cont de lipsurile pe care le avem, am reușit să nu pierdem, cel puțin acasă, cu echipele mari și am reușit să învingem în deplasare o echipă care are, de fapt, doar suporteri, nu este o echipă (n.red.: Universitatea Cluj).”, a spus Adrian Mihalcea la finalul meciului cu Petrolul Ploiești, citat de liga2.prosport.ro.

Adrian Mihalcea: „Am ridicat ștacheta și suntem obligați să o menținem la acest nivel”

Unirea Slobozia și-a propus la începutul campionatului o clasare în primele 10 poziții și, prin meciurile din play-out fără apăsarea amenințării retrogradării, pregătirea pentru atacarea unui loc în play-off-ul Ligii 2 în campionatul 2022 – 2023.

Calificarea încă din acest sezon competițional în play-off a grăbit însă lucrurile iar echipa din Bărăgan nu s-a făcut deloc de râs, ba chiar s-a ridicat în cele mai multe meciuri la nivelul formațiilor cu pretenții de Liga 1.

Ar fi fost extrem de frumos și de plăcut să atingem acest baraj, dar nu am reușit. Ne-am zbătut, au fost momente când pe mâna noastră am pierdut puncte. Dar, dacă dăm timpul înapoi, să nu uităm că în urmă cu un an reușeam în ultimul moment să evităm retrogradarea în Liga 3. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal Unirea Slobozia)

Am ridicat ștacheta și acum suntem nevoiți să o menținem la acest nivel mai ales că finanțarea va fi mult mai bună din partea Consiliului Județean Ialomița și vom putea să aducem jucători și să formăm un lot competitiv. Am suferit mult la capitolul lot, am avut o echipă până la un moment, dar când au intervenit schimbările și meciurile cu o intensitate foarte mare am avut de suferit.”, a mai spus cel care a condus Unirea Slobozia într-unul dintre cele mai bune sezoane în Liga 2.

Adrian Mihalcea a fost ajutat în sezonul competițional proaspăt încheiat de cei doi antrenori secunzi, Enache Costea, antrenorul care a readus Unirea Slobozia în Liga 2, și Romeo Soare, fostul căpitan al echipei.

Related posts