Eveniment Favorite Sănătate 

Agresorul care a umplut de sânge o doctoriță din Fetești a fost reținut împreună cu mama sa

Agresorul care a lovit-o în față pe doctorița aflată de gardă la Spitalul Municipal Fetești a ajuns după gratii.

Agresorul care a umplut de sânge o doctoriță din Fetești a fost reținut împreună cu mama sa, a anunțat joi după-amiază Inspectoratul Județean de Poliție Ialomița.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 27 ani din orașul Țăndărei, care ar fi lovit medicul de gardă în timpul unei investigații medicale, s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe asupra unui cadru medical și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. De asemenea, aceeași măsură a fost luată și față de o femeie, în vârstă de 47 ani, din orașul Țăndărei.”, a precizat IPJ Ialomița.

Agresorul și mama sa sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.

Medicul agresat este tratat la Constanța

Medicul Ioana Constandache, lovită violent în zona feței, este în acest moment sub tratament la secția ORL a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Cadrul medical a fost lovit de agresorul din Țăndărei în noaptea de marți spre miercuri după ce i-ar fi recomandat acestuia să meargă să facă o radiografie la o altă unitate medicală pentru că la Spitalul Municipal Fetești Laboratorul de Radiologie nu avea program de lucru la ora respectivă.

Agresorul s-a enervat și a lovit-o violent cu pumnii în zona feței, provocându-i doctoriței leziuni grave la nas.

Asistentele aflate de gardă au sunat la 112 și a fost nevoie de intervenția rapidă a Poliției pentru a-l potoli pe bărbatul agresiv și violent.

Related posts