Eveniment Favorite 

AGRICULTURĂ PERFORMANTĂ: Ziua Câmpului fertil în culturile Agrichim

LOTURI DEMONSTRATIVE. Agrichim Fetești, unul dintre cei mai importanți agenți economici agricoli din Ialomița, continuă tradiția de a oferi soluțiile cele mai bune fermierilor din Bărăgan.

O sută de fermieri interesați să vadă pe viu cum se comportă în Bărăganul din ce în ce mai secetos culturile de grâu, rapiță, orz ori porumb s-au reunit la invitația Agrichim Fetești la a treisprezecea ediție a Zilei Câmpului, eveniment devenit deja tradiție la început de fiecare vară.

Zeci de sole cultivate cu ultimele soiuri propuse de Biocrop România au fost prezentate în detaliu, în termeni de specialitate dar și cu explicații mai puțin tehnice tocmai pentru ca fermierii interesați să obțină informații corecte și utile în vederea viitoarelor alegeri din propriile tarlale de producție.

Rapița rămâne preferata Agrichim Fetești

Obișnuit să fie atent și la cele mai mici detalii atunci când vine vorba de culturile agricole, inginerul Viorel Nica, managerul Agrichim Fetești, le-a recomandat invitaților să ofere tot ce-i trebuie pământului pentru ca la rândul său acesta să le întoarcă favoarea sub forma unor producții mari și de calitate, condiții obligatorii pentru un profit pe măsura investițiilor.

Hibrizi de ultimă generație, tratamentele cele mai potrivite oferite la momentele oportune, irigat atunci când pământul o cere și o riguroasă respectare a tehnologiei culturii alcătuiesc rețeta necesară în cultura de rapiță, cea mai profitabilă în acest moment în portofoliul societății Agrichim Fetești.

Hectare cultivate cu hibrizi de rapiță Tigris, Edimax Cl ori Dynastie Diffusion aduc producții de calitate superioară grație rezistenței la temperaturile ridicate din Bărăgan, toleranță la boli și un conținut ridicat de ulei, toate acestea generând producții impresionante la hectar.

Fermierii au avut ocazia de a verifica în tarla calitatea culturilor Agrichim Fetești.

Culturile de rapiță sunt cea mai profitabilă recoltă în momentul de față. Se diferențiază în piață culturile care au avut recolte bune datorită condițiilor de mediu potrivite, față de cele care au obținut performanță prin investiții inteligente. Este vorba despre fermierii care au achiziționat hibrizi rezistenți și cu potențial genetic avansat care să le valorifice investiția și care au aplicat corect tehnologiile corespunzătoare, alături de un plan complet de tratamente și fertilizare în toate fazele.”, le-a transmis agricultorilor Viorel Nica, gazda primitoare a evenimentului.

Agricultura all-inclusive de la Agrichim Fetești

Societatea Agrichim Fetești se prezintă la acest model ca entitate etalon în sectorul vegetal. Fidel ideii de investiție în cele mai noi tehnologii și partizan declarat al irigațiilor în agricultură, Viorel Nica se mândrește la acest moment cu una dintre cele mai moderne unități agricole din România.

Agrichim Fetești multiplică semințe de cereale păioase și de rapiță aduse din Germania și adaptate perfect la solurile și condițiile meteo locale. Societatea și-a achiziționat o stație de condiționat și tratat semințe, una dintre cel mai moderne având în vedere standardele din agricultura europeană.

Impresionantele instalații de irigat computerizate ce funcționează atât cât este necesar și în locurile unde este nevoie de aport de apă, conectate la o stație de pompare administrată de societate aduc plusul de producție ce plasează Agrichim printre principalii jucători pe piața agricolă din sud-estul țării.

Se adaugă combine de ultimă generație într-un portofoliu de investiții de milioane euro ce generează acoperire completă a unui ciclu al culturilor agricole și oferă soluții moderne pentru o agricultură profitabilă.

Biocrop România are întotdeauna soluția potrivită

Compania Biocrop este de zece ani pe piața românească și oferă hibrizi performanți pentru culturile de păioase și rapiță, soiuri semnate DSV Germania, rezultate ale geneticii de ultimă generație.

Specialiștii Biocrop România oferă consultanță de top și semințele potrivite funcție de zona de cultivare.

La Agrichim Fetești a fost prezentat orzul Saphira care în condiții optime poate atinge producții de 7.500 kg/ha. Grâul este prezent în oferta generoasă și are ca lideri soiurile Akteur și Combin ce pot aduce fermierilor producții și de 9 tone la hectar. Soiuri ca Attraktion, Maxence și Mobile se disting printr-o rezistență mare la boli și sunt adaptate la condițiile din Bărăgan.

Biocrop își extinde anual portofoliul, fiecare soi și hibrid se testează și selecționează cu atenție pentru a fi perfect adaptat condițiilor agricole și climatice din România. Obiectivul principal al companiei este de a oferi semințe pentru producții superioare. Comercializăm semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță, grâu, orz și lucernă de cea mai bună calitate, dovadă în acest sens stând cifrele înregistrate anual de fermierii ce au apelat cu încredere la soluțiile oferite de specialiștii societății noastre.”, și-a prezentat oferta Nicolae Nica, directorul general Biocrop.

Related posts