Administrație Favorite Social 

Ajutoare pentru încălzirea locuinței acordate în Fetești

Ajutoare pentru încălzirea locuinței pentru consumatorii vulnerabili din municipiul Fetești.

Primăria Municipiului Fetești a demarat procedura de atribuire de ajutoare pentru încălzirea locuinței pentru acei cetățeni care se încadrează în condițiile prevăzute de Legea 226/2021.

Este vorba de familiile și de persoanele singure ce intră în categoria consumatorului vulnerabil de energie.

Începând cu data de 25 octombrie 2021, locuitorii din Fetești pot depune dosarele pentru obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței, în conformitate cu Legea nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie., anunță municipalitatea.

Beneficiază de ajutor familiile și persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinței: combustibili solizi sau petrolieri, gaze naturale sau energie electrică și care au venituri mai mici 1.386 lei/ membru de familie sau până la 2.053 lei în cazul persoanei singure.

Beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinței nu trebuie să dețină clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu, autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani, utilaje agricole, de prelucrat lemnul, depozite bancare mai mari de 3000 de lei și terenuri care depășesc suprafața de 1000 mp.

Dosarele se depun la centrele constituite în funcție de domiciliul solicitantului, astfel:

  • Fetești Gară – Birou Hală din Piața Agroalimentară

  • Coloniști – Sediu Relații cu publicul (lângă Dispensar)

  • Vlașca – Sediu SPAS, str. Călărași nr. 475

  • Fetești Oraș – Sediu SPAS, str. Călărași nr. 475

Condițiile complete ce trebuie îndeplinite și documentele necesare depunerii solicitărilor de obținere ajutoare pentru încălzirea locuinței pot fi consultate AICI! (FOTO: pexels.com)

Related posts