Eveniment Favorite Sănătate 

Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un incendiu minor s-a produs luni seară la Unitatea de Primiri Urgențe a celui mai mare spital din Ialomița.

Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Slobozia izbucnit în Unitatea de Primiri Urgențe.

Luni seară, cu puțin înainte de ora 21.00, un corp de iluminat cu led din interiorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Slobozia s-a aprins și a provocat un incendiu minor într-una dintre anexele secției.

Incendiul a fost observat și neutralizat rapid de personalul medical ce se afla în tură.

În urma acestui incident nu au rezultat pagube materiale sau omenești. Mulțumim personalului UPU care a dat dovadă de vigilență, stăpânire de sine și rapiditate în neutralizarea incidentului.”, a anunțat Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Conducerea unității medicale dă asigurări pacienților că există o preocupare constantă de instruire a angajaților în vederea creșterii capacității de reacție la incidente și situații cu potențial de risc.

În urma acestui incident va fi elaborat un plan de măsuri cu obiectivul de a crește siguranța în exploatare în condiții de stres și activitate susținută.”, mai precizează Comitetul Director al SJU Slobozia.

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slobozia este sufocată în ultima vreme de numărul mare de pacienți infectați cu Covid-19 care sunt aduși din județ.

Un material prezentat de Știrile ProTV arată dimensiunea reală a crizei medicale.

Related posts