Administrație Eveniment Favorite Social 

ANAF avertizează contribuabilii să nu facă așa ceva, sub nicio formă!

ANAF a transmis o atenționare către contribuabilii din România în legătură cu un mesaj fals care este transmis pe mail în numele instituției.

ANAF avertizează contribuabilii să nu acceseze un document atașat unui mesaj prin care ar fi atenționați că au de achitat diverse sume restante la bugetul de stat.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a postat pe site-ul propriu detalii legate de mesajul fals care a ajuns în ultimele zile la o parte dintre cetățeni.

Atenție! Mesaje false în numele ANAF!” se intitulează documentul prin care contribuabilii sunt avertizați că se derulează o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituției, prin care oamenii sunt anunțați că au „plăți fiscale restante”.

Mesajului îi este atașat un document tip factură fiscală pe care vă sfătuim să nu îl deschideți, în niciun caz! Nu deschideți aceste mailuri și nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut; nu transmiteți bani către conturile menționate!, avertizează Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Instituția reamintește contibuabililor că a pus la dispoziția acestora Serviciul Spațiu Privat Virtual, gratuit, tocmai pentru a oferi o platformă securizată de comunicare cu instituția.

În plus, contribuabilii pot obține informații fiscale cu carater general la CALL CENTER ANAF 0314.039.160.

Related posts