Favorite Sport 

Antrenorul Constantin Enache și-a dat demisia de la Unirea Slobozia

Antrenorul Constantin Enache a decis să renunțe la colaborarea cu Unirea Slobozia după ce a echipa sa a ratat calificarea în play-off în Liga 2.

Antrenorul principal Constantin Enache și-a dat demisia de la Unirea Slobozia. Supărat după ce echipa sa nu a reușit să învingă FC Brașov, tehnicianul a anunțat conducerea AFC Unirea 04 Slobozia că nu mai vrea să rămână la echipă.

Primul moment în care Enache a vrut să renunțe a fost duminică, la doar o oră de la terminarea meciului, dar discuțiile au fost amânate pentru luni.

Ulterior, decizia de a demisiona a fost păstrată de antrenor și, de comun acord, contractul cu Unirea Slobozia a fost reziliat.

Costel Enache mi-a spus că îi pare foarte rău că nu și-a îndeplinit obiectivul de a califica echipa în play-off și, de comun acord, am încetat colaborarea pe cale amiabilă.”, a precizat pentru www.infoialomita.ro Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia.

Secundul Enache Costea rămâne principal până la finalul campionatului

Conducerea AFC Unirea 04 Slobozia a decis că până la finalul ediției de campionat 2022 – 2023 antrenor principal al echipei să fie Enache Costea, fostul secund al lui Constantin Enache.

Romeo Soare îl va ajuta din postura de antrenor secund, Iulian Ichim este preparator fizic iar Cezar Lungu antrenor cu portarii.

Unirea Slobozia a ratat prezența în play-off deși a terminat la egalitate de puncte cu FC Buzău și Dinamo București însă a fost dezavantajată de rezultatele directe cu aceste echipe.

Unirea Slobozia, play… Off! Unde, când și cu cine joacă echipa în play-out în Liga 2

Related posts