Agricultură Favorite 

Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița are o nouă conducere

Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița l-a ales ca președinte pe Silviu Mihai, SILCOMAR 2000 Scânteia.

Fermierii care fac parte din Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița și-au desemnat o nouă echipă de conducere.

Mai bine de două treimi dintre cei 276 membri, care au în exploatare circa 113.000 hectare în județele Ialomița, Călărași, Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov, Tulcea și Constanța, au votat noul președinte al ACCPT Ialomița.

Este vorba de Silviu Mihai, președinte, administrator al SILCOMAR 2000 Scânteia, Bogdan Sitaru, vicepreședinte, administrator ELSIT COM Ciochina, și Adrian Georgescu, secretar, administrator ADIFLORA Smirna.

Cristian Moroianu (PAJIȘTI INVEST Amara) și Ștefan Moraru (MORAR PAN COM Perișoru) sunt membrii în structura de conducere a ACCPT Ialomița.

Silviu Mihai îi ia locul în fruntea Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița lui Dragoș Costin Telehuz.

Mulțumim domnului Dragoș Costin Telehuz pentru activitatea depusă în mandatul precedent, mediului asociativ al fermierilor ialomițeni și urăm mult succes noii conduceri în provocarea pe care a acceptat-o de a reprezenta membrii unei asociații de elită din breasla noastră.”, a fost mesajul celor din ACCPT Ialomița după ședința de alegeri.

Related posts