Favorite Politică Sănătate Social Viața la țară 

AUR trimite caravana medicală și în Ialomița. Ce consultații gratuite se oferă

AUR pentru sănătate este numele sub care se va desfășura acțiunea de acordare gratuită de asistență medicală în județele țării.

AUR trimite caravana medicală în Ialomița timp de o săptămână. Conform programului anunțat pe site-ul dedicat campaniei, caravana va poposi în județ în perioada 18 septembrie, ora 8.00 – 23 septembrie, ora 20.00.

Reprezentanții formațiunii politice fac un apel către cadrele medicale din județ să sprijine, voluntar, campania de acordare de servicii medicale persoanelor care nu își permit o vizită la medic ori la Spital.

Banii din subvenția pentru partide, transformați de AUR în caravană medicală

AUR a promis în campania electorală că va construi un spital din banii primiți ca subvenție lunară de partidele politice importante din România, unitate medicală ce urma să fie donată statului român la finalul lucrărilor.

Cum legea prin care se alocă fonduri pentru formațiunile politice, funcție de rezultatele înregistrate de acestea la alegerile parlamentare și alegerile locale anterioare, nu permite o astfel de folosire a fondurilor publice, Alianța pentru Unirea Românilor a decis să folosească altfel banii.

„Am făcut un parteneriat cu o Asociație prin care dorim să oferim servicii medicale gratuite românilor din toată țara. Din banii de subvenție am cumpărat autocare iar din banii de donație ai membrilor Asociației au fost cumpărate echipamente medicale.”, anunță Cătălin Gheorghe (foto), coordonator AUR în județul Ialomița.

Banii acordați partidelor sunt dați pentru promovarea partidelor iar noi, cei de la AUR, pentru a face legal acest lucru, am îmbinat campania electorală cu o caravană medicală. (CĂTĂLIN GHEORGHE, coordonator AUR județul Ialomița)

AUR promite pe loc ochelari pentru persoanele cu probleme de vedere

Caravana medicală va ajunge în Ialomița în perioada 18 septembrie, ora 8.00 – 23 septembrie, ora 20.00. Organizatorii acțiunii socio-politice nu au anunțat în ce localități din județ se vor acorda serviciile medicale gratuite.

Cătălin Gheorghe a precizat doar că vor fi oferite servicii medicale gratuite mai ales persoanelor din mediul rural.

„Caravana medicală va avea trei opriri în județul Ialomița și va consulta cât de multe persoane se va putea în acest interval de cinci zile. Persoanele care au probleme cu ochii vor primi pe loc o pereche de ochelari.”, a spus acesta.

Specializările medicale oferite de caravana medicală AUR sunt stomatologie, oftalmologie, medicină internă, ecografii și analize rapide.

AUR Slobozia are un nou lider. Radu Paros Mihăiță vrea să ajungă primar la Slobozia

Related posts