Favorite Social Sport 

Bazinul de înot de la Slobozia se redeschide

Bazinul de înot de la Slobozia va fi din nou deschis publicului începând de sâmbătă, 26 februarie.

Bazinul de înot de la Slobozia se redeschide după finalizarea amplelor lucrări de reparații și igienizare.

Bazinul își poate primi din nou clienții începând de sâmbătă, 26 februarie, anunță conducerea Clubului Sportiv Municipal Slobozia, administratorul bazinului.

Intervenții obligatorii din cauza infiltrării apei

Bazinul de înot de la Slobozia a beneficiat de ample lucrări de reparații și igienizare impuse de zonele afectate major de infiltrarea apei (vezi foto!).

Probleme mari au fost în zona celor două vestiare, cu găuri mari apărute în tavan, dar și zona tehnică, acolo unde este stația de clorinare și pompele ce asigură recircularea apei în bazin.

Gresia veche din jurul bazinului de înot, serios deteriorată, a fost înlocuită cu gresie anti-aderentă dar numai după ce a fost decopertat integral pavajul până la instalația de încălzire în pardoseală, acesta fiind apoi refăcut cu trei straturi de hidroizolație.

Noua gresie a fost montată în așa fel încât să creeze o pantă de scurgere, lucrare ce nu se executase la momentul construcției bazinului de înot de la Slobozia.

Am reparat și văruit vestiarele, serios afectate de scurgerile de apă survenite din lipsa hidroizolației de la nivelul zonei limitrofe a bazinului de înot. S-au înlocuit lămpile de iluminat, au fost renovate spațiul de recepție băi și holurile.

Serios a fost de lucru în camera pompelor și cazanelor, pereții fiind distruși în bună parte de apa infiltrată ce punea în pericol tablourile electrice, pompele și cazanele de încălzire.

Nu în ultimul rând, ca măsură de creștere a siguranței celor care vin la bazin, clienți ori copii ce frecventează cursurile de înot, au fost înlocuite barele de inox (mână curentă) și suporți de prindere pe laturile bazinului de înot.”, explică Ilie Lemnaru, directorul CSM Unirea Slobozia.

Related posts