Favorite Social 

Bulgaria se pregătește să-i fure din nou pe turiștii români

Bulgaria permite accesul în țară doar prin prezentarea la vamă a cărții de identitate sau a pașaportului.

Bulgaria vrea să reanime rapid turismul estival afectat major în 2020 de pandemia de Covid-19.

Una dintre țintele țării vecine o reprezintă turiștii români care iubesc marea și care pot aduce venituri importante economiei țării vecine.

Bulgarii țin la turismul estival

Oficialii țării vecine au decis să elimine toate restricțiile pentru cetățenii români care vor să ajungă în Bulgaria.

Au fost eliminate toate condițiile restrictive de intrare în Bulgaria. Cetățenii români care sosesc din România pot intra în țara vecină fără a fi obligați să prezinte alte documente în afara celor de călătorie.

Măsura luată de Ministerul Sănătății din Bulgaria se aplică până la 31 iulie 2021 și poate fi prelungită.

Scăpați de grija efectuării unui test tip PCR, românii care vor să petreacă un sejur estival pe malul bulgăresc al Mării Negre nu vor avea parte de carantină la întoarcerea în țară, Bulgaria fiind în acest moment pe lista verde a țărilor cu privire la incidența Covid-19.

Excursie de o zi în Bulgaria

Interesul pentru sejururi sau excursii a crescut imediat după ce s-a anunțat că pe litoralul bulgăresc se poate ajunge fără restricții în lunile iunie și iulie.

Secomi Travel, agenție de turism din Slobozia, cu birouri deschise în Slobozia (Matei Basarab, bloc F3, zona Stadion, telefon 0728.054.476), Fetești (telefon 0742.075666) și Țăndărei (Șoseaua București, bl.84, telefon 0243.271666) a pregătit oferte atractive pentru litoralul bulgăresc.

Secomi Travel organizează și o excursie de o zi pentru Bulgaria, pentru data de 10 iulie, la un tarif greu de refuzat, 120 lei de persoană.

Obiectivele turistice vizitate în excursia de o zi sunt Castelul Reginei Maria de la malul Mării Negre, Grădina Botanică, Cap Kaliakra și stațiunea Nisipurile de Aur.(Foto: Sunsetoned/Pexels)

Related posts