Favorite Social 

Bazinul de înot din Slobozia s-a redeschis. Vezi cât costă o oră de bălăceală!

Bazinul de înot din municipiul Slobozia este din nou deschis publicului. Consiliul Local Slobozia a stabilit tarifele de acces.

Bazinul de înot din Slobozia este deschis publicului începând cu 2 iunie, este anunțul postat pe pagina de Facebook.

Decizia vine ca urmare a Hotărârii de Guvern nr. 580 din 27 mai 2021, urmată de Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița emisă în data de 1 iunie.

Plătești 10 intrări, primești 12!

În ședința de Consiliu Local al Municipiului Slobozia desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, aleșii locali au stabilit tarifele de acces la bazinul de înot.

O oră de înot se taxează cu 20 lei. Pentru cei care vor să obțină o reducere există varianta unui abonament de 10 intrări în valoare de 200 lei pentru care se obțin 2 intrări gratuite.

Beneficiază de reducere 50% elevii și studenții, pe baza carnetului de elev, respectiv carnetul de student.

Tot la jumătate plătesc și pensionarii cu venit din pensie mai mic de 1.500 lei, în baza cuponului de pensie și a cărții de identitate.

Beneficiază de gratuitate copilul și adultul cu handicap, precum și persoana care îi însoțește, pe baza documentului care atestă gradul de handicap (ușor, mediu, accentuat și grav).

De asemenea, gratuit pot intra la bazinul de înot grupurile organizate de elevi din școlile și liceele din Municipiul Slobozia, elevi însoțiți de personal didactic și cu aviz medical.

Important de știut, pentru a beneficia de accesul la bazin este obligatorie programare telefonică prealabilă la numărul de telefon 0243.232710.

Related posts