Administrație Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: S-au stabilit zonele din județ în care deplasările se pot face fără declarație pe proprie răspundere

Deplasările în zonele adiacente municipiilor din județul Ialomița se pot face fără completarea declarațiilor pe propria răspundere.

Județul Ialomița are trei municipii de județ. Autoritățile centrale au comunicat astăzi care este distanța maximă față de acestea unde deplasările se fac fără declarații scrise.

Bâlbâila autorităților centrale a iscat controverse de la intrarea României în stare de alertă.

Scutirea de la completarea declarațiilor pe proprie răspundere a cetățenilor ce merg în interiorul zonelor metropolitane s-a lăsat cu incertitudini în ceea ce privește stabilirea cu exactitate a acestora.

Județul Ialomița are trei zone metropolitane

Ministerul Administrației și Internelor a comunicat astăzi unde nu mai este nevoie de declarații scrise atunci când se iese din localitatea de domiciliu.

Sunt considerate zone metropolitane teritoriul administrativ al Bucureștiului și al județului Ilfov, respectiv teritoriul administrativ al municipiilor din România și o zonă de 30 kilometri în jurul acestor municipii.”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

În interiorul acestor zone metropolitane nu este nevoie de prezentarea declarației pe proprie răspundere. Deplasările în zona de 30 km din jurul municipiilor nu pot depăși însă limita județului respectiv.

Județul Ialomița are trei municipii: Slobozia, municipiul reședință de județ, Urziceni și Fetești.

Deplasările în zona de 30 km în jurul celor trei localități se pot face la liber, fără obligativitatea de a deține o declarație pe proprie răspundere cu motivul ieșirii din localitate.

GÂLCEAVĂ INSTITUȚIONALĂ: Tonița Manea, prefect de Ialomița, nu vrea să-i mai vadă pe șefii Poliției și Jandarmeriei

Related posts