Favorite Sport 

CSM UNIREA Slobozia joacă miercuri pe teren propriu cu Dunărea Giurgiu

CSM UNIREA Slobozia, echipa feminină junioare 3, vrea să câștige al patrulea meci din campionat pentru a urca în clasament.

Echipa feminină de junioare 3 CSM UNIREA Slobozia joacă miercuri, pe teren propriu, cu vecina de clasament Dunărea Giurgiu.

Cele două echipe ocupă locurile 7 și 8, fiind despărțite de trei puncte, CSM UNIREA având 6 puncte obținute din trei victorii iar oaspetele de la Giurgiu doar 3 punct, după un singur succes și o remiză în primele 7 etape ale campionatului.

Echipa pregătită de Mădălina Topor vine după victoria de pe teren propriu cu UNIREA Dobroești, scor 30 – 27, are un moral foarte bun și-și dorește să urce măcar un loc în clasament după etapa a opta.

Până acum, în meciurile disputate în sala „Andreea Nica” din Slobozia, echipa de junioare 3 a Clubului Sportiv Municipal Slobozia a câștigat o singură dată.

De partea cealaltă, Dunărea Giurgiu a acumulat din meciurile disputate în deplasare un punct, 25 – 25 cu Tonus București.

Partida dintre CSM UNIREA Slobozia și Dunărea Giurgiu va începe la ora 14.00 iar intrarea în sala din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia este liberă.

Related posts