Eveniment Favorite Sport 

Festivalul Internațional de Șah – Cupa Satori Art a atins borna 15

Festivalul Internațional de Șah – Cupa Satori Art s-a ridicat din nou la nivelul așteptărilor celor circa 300 de participanți.

Ajuns la ediția cu numărul 15, după o călătorie de 8 ani în care s-a căutat excelența în șah, Festivalul Internațional de Șah – Cupa Satori Art a fost din nou locul unde au avut loc partide memorabile de șah.

Organizat cu pasiune și dedicare de Clubul Sportiv Satori Art din Slobozia, evenimentul a devenit deja un punct de referință în calendarul internațional al șahului.

Cu ediții de primăvară și de toamnă, competiția de la Slobozia a reunit la sfârșitul săptămânii trecute aproape 300 sportivi de toate vârstele și de toate categoriile, de la copiii amatori până la seniorii profesioniști.

Inimosul Daniel Nițu, antrenorul experimentat de șah care se ocupă de pregătirea și îndrumarea jucătorilor către performanță, a salutat prezența sutelor de competitori la această ediție aniversară.

El este cel care i-a oferit lui Vlad Ardeleanu, președintele Federației Române de Șah, o plachetă prin care Clubul Sportiv Satori Art a ținut să mulțumească pentru implicarea sa în dublă calitate.

Mai întâi ca președinte al Federaţiei Române de Șah și apoi ca unul dintre sponsorii ce susțin evenimentele sportive organizate de CS Satori Art Slobozia.

„Îi felicit pe organizatori pentru o nouă ediție a competiției de șah, devenită deja tradiție pentru pasionații acestui sport. Am văzut săli pline și acest lucru nu poate decât bucura. I-am adus cu mine la Slobozia pe copiii mei pentru a vedea cum alți zeci de copii joacă șah.”, a spus Vlad Ardeleanu după ce trecut prin sălile unde aveau loc partidele de șah.

Președintele Federației Române de Șah a remarcat prezența la Festivalul Internațional de Șah de la Slobozia a unora dintre cei mai buni șahiști din țară dar și a sportivilor veniți din Republica Moldova, Ucraina ori Bulgaria.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA TURNEUL INTERNAŢIONAL DE ŞAH SLOBOZIA!

Clubul Sportiv Satori Art rămâne dedicat călătoriei sale minunate spre performanță iar la fiecare ediție se evidențiază nu doar competitivitatea, ci și spiritul de comunitate și bucuria, lucruri esențiale ce însoțesc această disciplină captivantă.

Apreciem profund susținerea sponsorilor, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. De la copii și adolescenți, până la tineri, adulți și persoane de vârsta a treia, turneul adună sub umbrela sa o varietate impresionantă de vârste și talente. Acest amalgam de participanți adaugă un farmec aparte competiției, evidențiind pasiunea și diversitatea care definesc șahul.”, au transmis la finalul competiţiei cei de la Clubul Sportiv Satori Art Slobozia.

Related posts