Eveniment Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia organizează Memorialul „Andreea Nica”, turneu de handbal feminin

CSM Unirea Slobozia are trei echipe de handbal feminin invitate la turneul ce-i poartă numele fostei handbaliste Andreea Nica, plecată dintre noi în urma unui tragic accident de parașutism.

CSM Unirea Slobozia organizează timp de trei zile, în sala Complexului Sportiv Municipal Slobozia, Memorialul „Andreea Nica”.

Alături de echipa de senioare a clubului, formațiile CSM Deva, CSM Iași 2020 și Vardar Skopje (Macedonia de Nord) vor disputa meciuri în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, câștigătoarea turneului urmând a fi desemnată echipa cu punctele cele mai multe și, în caz de egalitate, cu golaverajul cel mai bun.

Organizăm un atractiv turneu de pregătire pentru senioare, pe care nu trebuie să-l pierdeți! Pe lângă echipa noastră, vor fi prezente CSM Deva, lider autoritar în seria C a Diviziei A, CSM Iași 2020, una dintre echipele puternice ale seriei B, și Vardar Skopje din Macedonia de Nord, un nume legendar al handbalului european.”, anunță reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slobozia.

Program complet Memorialul „Andreea Nica”

Vineri, 11 noiembrie

  • ora 11.00: CSM Unirea Slobozia – CSM Deva

  • ora 17.00: Vardar Skopje – CSM Iași 2020

Sâmbătă, 12 noiembrie

  • ora 11.00: CSM Iași 2020 – CSM Deva

  • ora 17.00: CSM Unirea Slobozia – Vardar Skopje

Duminică, 13 noiembrie

  • ora 10.00: CSM Deva – Vardar Skopje

  • ora 12.30: CSM Unirea Slobozia – CSM Iași 2020

Andreea Nica a murit la doar 27 ani

Turneul de la Slobozia se organizează în memoria uneia dintre cele mai bune jucătoare de handbal care au evoluat la echipa din Slobozia.

De curând s-au împlinit 7 ani de la tragicul accident ce a curmat la doar 27 de ani viața celei care a fost Andreea Nica, portarul echipei Unirea Slobozia, fostă componentă a naționalei de tineret a României.

Andreea a ales să sară pentru prima dată cu parașuta însă în momentul saltului făcut alături de un instructor, a existat o ciocnire în aer cu un alt instructor, parașutele s-au încurcat iar cei trei s-au prăbușit.

Deși au fost transportați de urgență la Spital, Andreea Nica și unul dintre instructori nu au mai putut fi salvați iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Accidentul dramatic a avut loc la doar o zi după ce Andreea făcuse minuni într-un meci din Liga Florilor. CSM Unirea Slobozia a pierdut atunci victoria la ultima fază a meciului cu SCM Craiova (scor final 28 – 28), după o decizie greșită a arbitrilor.

Supărată că echipa sa nu a câștigat meciului deși a meritat acest lucru, Andreea Nica a ales să sară cu parașuta, un vis de-al său amânat de mai multe ori, salt care i-a fost însă fatal.

Related posts