Favorite Sport 

CSM UNIREA Slobozia, primul meci tare din campionat

CSM UNIREA Slobozia întâlnește Activ Ploiești duminică, de la ora 11.00, în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia.

Echipa feminină de handbal CSM UNIREA Slobozia are duminică primul meci tare din campionat cu ACTIV Ploiești, partidă din etapa a doua.

Aflate în prima grupă din Divizia A cele două echipe țintesc promovarea în Liga Florilor la finalul sezonului competițional.

În condițiile celei mai echilibrate serii din campionat, este evident că meciurile directe vor face la final diferența și tocmai de accea pentru echipa antrenată de Gheorghe Covaciu nu există decât varianta victoriei.

Avem un meci foarte greu cu Activ Ploiești, trebuie să facem tot posibilul să-l câștigăm. Nu mai avem voie să ne relaxăm și să greșim așa cum am făcut-o în anumite momente în meciul cu Unirea Dobroești. (GHEORGHE COVACIU, antrenor CSM UNIREA Slobozia)

Ambele echipe s-au impus în prima etapă. Dacă CSM UNIREA Slobozia a câștigat în deplasare (37 – 27 cu UNIREA Dobroești), ACTIV Ploiești ocupă prima poziție în clasament după succesul clar de pe teren propriu (39 – 17 cu NEPTUN Constanța).

Meciul dintre CSM UNIREA Slobozia și ACTIV Ploiești se va disputa de la ora 11.00, în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia.

PROGRAM ETAPA 2, DIVIZIA A

CSM UNIREA Slobozia – ACTIV Ploiești

CSM Slatina – SPARTAC București

ACS SEPSI Sfântu Gheorghe – ACS UNIREA Dobroești

CSM NEPTUN Constanța nu joacă

Related posts