Favorite Sport 

Naparis Trophy începe astăzi la Slobozia. În program sunt multe dueluri între jucătoare din România

Naparis Trophy Slobozia are programate duminică, 17 septembrie, începând cu ora 10.00, meciuri de calificare pe tabloul principal.

Naparis Trophy, turneu de tenis de câmp cu premii în valoare de 25.000 dolari, începe astăzi pe arenele Tenis Con și CSM Unirea Slobozia situate în Parcul Catedralei din municipiul Slobozia.

Organizatorii au programat pentru ziua de duminică partide din calificări, primul meci de la ora 10.00.

Va fi un duel interesant între două tenismene din generații diferite. Sarah Tatu, de 18 ani, din Marea Britanie, încearcă să ajungă pe tabloul principal în fața unei adversare care a trăit toată viața pe terenul de joc.

Este vorba de românca Gabriela Aura Zârnoveanu, 47 de ani (foto). Ea a mai jucat la Slobozia anul trecut, la DIAMI TROPHY, a rămas impresionată de condițiile oferite de organizatori și a decis să joace și la NAPARIS TROPHY.

Cu siguranță vor fi sportivi din întreaga lume care vor dori să vină să joace și să vadă ce înseamnă Slobozia, ce înseamnă Ialomița. Slobozia este deja pe harta tenisului și va deveni, cu siguranță, unul dintre pilonii principali. Astăzi, în România, avem doar două competiții de un nivel mai ridicat, cea de la Cluj și turneul lui Ion Țiriac. (GEORGE COSAC, președinte Federația Română de Tenis)

PROGRAM COMPLET CALIFICĂRI NAPARIS TROPHY 17.09.2023

 

 

 

Related posts