Eveniment Favorite Sport 

Cupa Unirea Slobozia, competiție de karate de cel mai înalt nivel

Cupa Unirea și-a consumat la Slobozia a șasea ediție cu dueluri aprige pentru fiecare premiu pus în joc.

Cupa Unirea Slobozia, organizată și în 2023 de CSM Unirea Slobozia și de Clubul Sportiv SATORI sub egida Federației Române de Karate WUKF a fost cea mai bună dintre cele șase organizate până acum.

Au spus-o la unison oficialii Federației, antrenorii echipelor venite din toată țara pentru competiția de la Slobozia, părinții și susținătorii copiilor și tinerilor sportivi.

Interes enorm pentru CUPA UNIREA Slobozia

Timp de două zile, 470 de copii, mini-cadeți, cadeți și seniori, înscriși la 31 de cluburi din țară, s-au întrecut individual și pe echipe la categorii de vârstă de la 7 ani până la peste 18 ani.

Sâmbătă, 1 aprilie, în sala sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia primii au concurat cei mai mici dintre sportivi, înscriși la categoriile 7 – 12 ani. (DĂ CLICK AICI pentru fotografii!)

Ambițioși și dornici să urce pe podium, ei au impresionat asistența numeroasă prin acuratețea elementelor executate.

Cum era firesc, pe lângă bucuria premiilor câștigate, nu au lipsit nici lacrimile de tristețe ale celor care au ratat de puțin unul dintre primele trei locuri.

Ziua de duminică, rezervată categoriilor de mini-cadeți, cadeți și seniori, a fost de-a dreptul spectaculoasă. (DĂ CLICK AICI pentru fotografii!)

Mai ales în duelurile pe echipe la Kumite Rotativ Shobu Sanbon, cu fete și băieți care nu s-au menajat deloc în confruntările unul la unul.

Momente de maximă atenție pentru echipele de arbitri „A” licențiați FRK WUKF 2023, care au avut nevoie și de analize suplimentare pentru punctarea cât mai corectă a sportivilor.

Premii în bani, diplome, trofee și acadele!

La CUPA UNIREA Slobozia au fost acordate premii în bani de 600 lei (locul 1), 400 lei (locul 2) și 200 lei (locul 3) pentru categoriile de kumite cadeți fete și băieți individual 14 – 15 ani (OPEN), 16 – 17 ani (OPEN) și +18 ani (OPEN).

Fetele și băieții care au concurat la categoriile de cadeți echipe 16 – 17 ani (OPEN) și +18 ani (OPEN) și care s-au remarcat au fost premiați cu 900 lei (locul 1), 600 lei (locul 2) și 300 lei (locul 3).

Bugetul competiției a fost asigurat în mod egal de Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia și de Clubul Sportiv SATORI Slobozia.

Surpriza plăcută a fost prezența sportivilor de la cluburi din Suceava, Piatra Neamț, Botoșani, Turda, Alba Iulia, Pitești, pe lângă cei de la cluburi din zona de sud-est a României. Sunt sportivi care au venit la Slobozia pentru că le place competiția organizată de noi.”, a spus mulțumit la finalul competiției Cristian Ursu, președintele CS SATORI Slobozia.

Parteneriatul dintre CSM Unirea Slobozia și CS SATORI este unul de succes. La ediția din acest an am avut în premieră un turneu pe echipe, începutul unui spectacol frumos în ceea ce oferă practica artelor marțiale.(CRISTIAN URSU, CS SATORI SLOBOZIA)

An de an a crescut numărul sportivilor ce au participat la edițiile organizate la Slobozia, lucru dublat și de o creștere semnificativă a valorii competiției.

În ziua de duminică am avut, în premieră, o competiție de Kumite echipe, o luptă între echipe formate de 3 sportivi de la 14 ani în sus. Este un turneu pe care vrem să-l dezvoltăm în viitor și prin care vrem să arătăm ce înseamnă lupta în sistemul sportiv.”, a adăugat Cristian Ursu.

Sportivii și oficialii au primit din partea sponsorilor 700 de acadele (ARTESANS DEL SUCRE) și 700 vouchere de reducere cu 10% a produselor de mobilă (EXPOMOB).

Related posts