Eveniment Favorite Social 

Slobozia: Poliția Rutieră a dat o amendă la trei autovehicule verificate

Poliția Rutieră Slobozia s-a afișat pe șosea cu noile autospeciale BMW intrate de curând în dotarea Poliției Române.

Poliția Rutieră Slobozia nu a avut milă de conducătorii auto opriți luni în trafic în centrul municipiului Slobozia.

Echipajele au acționat pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Acțiunea a avut mai degrabă rol de aplicare a amenzilor decât de prevenire, având în vedere numărul mare de sancțiuni contravenționale aplicate. Totuși, valoarea medie a amenzilor aplicate a fost mică, de doar 200 lei.

În acțiunea desfășurată în municipiul Slobozia au fost legitimate 50 de persoane și au fost oprite, pentru control, peste 30 de vehicule. În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 2.000 lei.”, a anunțat IPJ Ialomița.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic.

Evitarea efectuării de depășiri riscante sau neregulamentare precum și respectarea normelor rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent dacă este vorba de pietoni sau vehicule.

Importantă, transmit polițiștii, este și purtarea centurii de siguranță, multe dintre amenzile aplicate luni la Slobozia fiind date pentru conducători auto ori pasageri ce nu purtau centura de siguranță. (FOTO: IPJ Ialomița)

Related posts