Eveniment Favorite 

Descinderi în Roșiori la persoane bănuite de furt produse petroliere

Polițiștii din Ialomița au făcut percheziții într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

O casă din Roșiori a fost pe lista polițiștilor într-o amplă acțiune în care au percheziționat 10 locuințe ale unor persoane suspectate că au furat în mod repetat produse petroliere.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Ialomița, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

Perchezițiile au avut loc în județele Ialomița și Brăila (localitățile Roșiori, Ștefănești, Ianca, Filipești și Vișani). În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7.000 de litri de produs petrolier și alte bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională.

„Din cercetări a reieșit faptul că, 4 persoane bănuite, prin diferite moduri de operare, ar fi sustras produse petroliere dintr-o stație de extracție a gazelor naturale, pe care ulterior le-ar fi păstrat pentru consum propriu sau le-ar fi comercializat către terțe persoane.”, a transmis IPJ Ialomiţa.

În cursul zilei de marţi, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, din județele Ialomița  și Brăila au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Polițiștii de investigații criminale urmează să îi prezinte pe toţi cei reţinuţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

Acţiunile poliţiştilor au beneficiat de suportul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de suportul tehnic al ROMGAZ. (FOTO ŞI VIDEO: IPJ Ialomiţa)

Related posts