Eveniment Favorite Sport 

DIAMI TROPHY Slobozia: Ioana Gașpar și Vasile Antonescu au câștigat de două ori

DIAMI TROPHY Slobozia și-a stabilit campionii la simplu feminin și masculin, precum și în probele de dublu feminin și masculin.

La prima ediție a turneului național DIAMI TROPHY Slobozia, organizat de Federația Română de Tenis și Clubul Sportiv SATORI Slobozia, parteneri firma TELETEXT și Consiliul Județean Ialomița, doi sportivi au reușit să câștige atât la proba de simplu cât și la echipe, în proba de dublu.

Ioana Gașpar, de departe cea mai bună jucătoare a turneului

Ioana Gașpar nu avut emoții în finala cu Alexandra Iordache și a pierdut primele două ghemuri atunci când conducea pe tabelă cu 6 – 0 și 5 – 0. În cele din urmă a câștigat și setul secund cu 6 – 2 și a confirmat prin rezultate și joc statutul de favorită principală a turneului de tenis de câmp de la Slobozia.

Le mulțumesc celor care au venit să ne vadă și să ne susțină în zilele turneului. A fost o plăcere pentru mine să joc la Slobozia, a fost o surpriză plăcută să văd cât de bine a fost organizat DIAMI TROPHY. Mulțumiri speciale celor de la COMO CLINIC care s-au ocupat de refacerea sportivilor după meciuri dificile, jucate pe o vreme caniculară.”, a spus Ioana Gașpar la festivitatea de premiere.

Ea a plecat acasă cu trofeul DIAMI TROPHY dar și cu un premiu în bani în valoare de 5.000 lei.

Vasile Antonescu, one-man show la Slobozia

Așteptată cu mare interes, finala de la simplu masculin i-a adus față în față pe primii doi favoriți ai turneului, Vasile Antonescu și Bogdan Borza.

A fost un meci tensionat, intens disputat, cu sare și piper dat de reacțiile mai mult sau mai puțin controlate ale celor doi jucători.

Vasile Antonescu a câștigat primul set cu 6 – 4, după ce adversarul său a avut 4 – 3, iar Bogdan Borza și-a luat revanșa în setul secund, câștigat cu 6 – 3.

În setul decisiv diferența a fost făcută de doar câteva puncte, Vasile Antonescu fiind jucătorul care s-a bucurat la finalul acestuia, scor 6 – 3.

Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest turneu, le mulțumesc copiilor de mingi și arbitrului de scaun, precum și sponsorilor DIAMI TROPHY. M-am simțit foarte bine să joc din nou aici, Slobozia este a doua casă a mea, aici am crescut. A fost un turneu minunat, sper să faceți cât mai multe ediții și să le câștig eu pe toate!”, a declarat Vasile Antonescu imediat după câștigarea finalei.

Și el a plecat de la Slobozia cu trofeul DIAMI TROPHY și cu un premiu în bani de 5.000 lei. (DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DIN ZIUA FINALELOR!)

Felicitări tuturor celor care au venit să joace la prima ediție DIAMI TROPHY Slobozia și, în mod special, celor care au câștigat. Mulțumim și celor care au fost în aceste zile în tribune, să le fie alături și să îi susțină. (DIANA Crișan, partener oficial DIAMI)

Ioana Gașpar și Vasile Antonescu au câștigat și la dublu

Ioana Gașpar a făcut pereche în finala probei de dublu feminin chiar cu Alexandra Ioradache, cea pe care o învinsese cu doar câteva ore înainte în finala probei de simplu.

Cele două nu au avut emoții cu perechea Alexia Iancu și Ioana Macoș și chiar dacă adversarele au dat o replică tăioasă în setul secund au reușit să câștige finala cu 6 – 0, 6 – 3.

Vasile Antonescu a intrat din nou pe terenul principal al bazei de tenis Tenis Con din Slobozia alături de Vladimir Filip pentru meciul de dublu.

Cei doi au câștigat cu 6 – 4, 6 – 4 finala disputată cu Ștefan Andreescu (sportiv de la CSM UNIREA Slobozia) și Dan Munteanu și au plecat acasă cu un premiu de echipă de 2.000 lei, premiu acordat și fetelor care s-au impus la dublu.

Related posts