Administrație Eveniment Favorite Finanţări 

Episcopia Sloboziei și Călărașilor vrea banii înainte

Episcopia Sloboziei și Călărașilor a solicitat Primăriei Slobozia în prima zi lucrătoare a anului să îi vireze în cont 85.000 lei pentru facturi din 2024.

Episcopia Sloboziei și Călărașilor vrea banii înainte. Este vorba de cheltuielile pentru plata facturilor de utilități la Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia pentru anul 2024!

Prin ce minune a putut calcula Rafil Mâț, episcop vicar în cadrul Episcopiei, că valoarea totală a acestora va ajunge la 85.000 lei la finalul anului din care abia s-a scurs o lună de zile nu putem noi, ca simpli muritori, să înțelegem.

Cert este că valoarea a fost pusă negru pe alb într-o cerere zămislită în chiar prima zi lucrătoare a anului, pe 3 ianuarie 2024, fiind chiar primul document oficial emis în acest an de Episopia Sloboziei și Călărașilor.

„Distinse Domnul Primar, După cum Vă este binecunoscut, Mănăstirea Slobozia este cea mai importantă mănăstire din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Deoarece posibilitățile financiare ale Mănăstirii sunt reduse, Vă rugăm să veniți în sprijinul mănăstirii noastre pentru alocarea sumei de 85.000 lei în vederea achitării facturilor la utilități pe anul 2024.”, cere Rafail Mâț.

Impresionați la maxim, am păstrat întocmai literele mari folosite atunci când autorul cererii de plată i se adresează cât mai lingușitor cu putință lui Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia (foto, alături de Episcopul Vicențiu).

La fel de mișcați am fost de intervenția celui mai mare dintre cei mai mari, Episcopul Vicențiu, cel care a avut grijă să dea greutate maximă cererii de plată cu doar câteva vorbe scrise de mână: Recomand cererea bunăvoinței D-lui Primar Dragoș Soare – Episcopul Vicențiu! Cuvinte înălţătoare întărite spre autentificare cu ştampila oficială a Episcopiei Sloboziei şi Călărașilor.

Cererea odată primită și citită cu smerenie de primarul Dragoș Soare a intrat pe firul scurt al aprobării printr-o hotărâre de Consiliu Local ce va fi adoptată la începutul săptămânii viitoare, imediat după ce va fi stabilit bugetul municipiului reședință de județ pe anul 2024. Binecuvântată fie plata!

Related posts