Eveniment Favorite Sport 

European Junior Championship 14&Under, fază semifinală, se desfășoară la Slobozia

European Junior Championship 14&Under reunește la start opt echipe de fete care se luptă pentru două locuri în finala europeană de tenis de câmp.

European Junior Chiampionship 14&Under începe duminică, pe terenurile de tenis de câmp ale Tenis Con și CSM Unirea Slobozia.

Opt echipe de fete se vor întrece în competiția ce face parte din zona D semifinală pentru a prinde cele două locuri în finala competiției ce va avea loc în Italia.

România, Marea Britanie, Suedia, Portugalia, Slovenia, Bosnia-Herțegovina, Grecia și Ucraina își vor disputa meciurile în zilele de duminică, luni și marți.

European Junior Championship 14&Under începe duminică, la ora 9.30

Festivitatea de deschidere a competiției ce pune Slobozia pe harta tenisului de câmp european la nivel juvenil este programată de organizatori duminică, 26 iunie, de la ora 9.30, la arena Tenis Con.

Accesul spectatorilor este gratuit pentru oricare dintre meciurile ce au loc în cadrul turneului semifinal de tenis de câmp destinat fetelor.

Mulțumim partenerilor, sponsorilor și voluntarilor care fac posibilă realizarea acestui eveniment și vă așteptăm în număr cât mai mare să participați, în calitate de spectatori, la meciurile de tenis European Junior Championship 14&Under, Tennis Europe, Slobozia 2022! (CRISTIAN URSU, președinte Clubul Sportiv SATORI)

Competiția reprezintă un eveniment sportiv de înalt nivel, organizat de Clubul Sportiv Satori împreună cu Tennis Europe, cu sprijinul Federației Române de Tenis, Consiliul Județean Ialomița și Primăria Slobozia.

Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Ialomița pentru sprijinul financiar acordat, firmei ORION Slobozia, partener oficial și sponsor principal, CSM Unirea Slobozia pentru acoperirea costurilor de cazare și masă ale echipelor participante și Tenis Con pentru terenurile excelent pregătite pentru tenis de câmp.

În aceeași măsură, putem organiza la cel mai înalt nivel competiția European Junior Championship 14&Under la Slobozia cu susținerea financiară și logistică asigurată de Premier Com SRL, Agro Oil Service SRL și Ampa Agri SRL.”, a spus Cristian Ursu (foto), președintele CS Satori Slobozia.

Serviciile medicale, pe durata turneului, sunt asigurate de clinica de recuperare medicală COMO Clinic iar apa va fi furnizată de Apa Azuga. Dr. Oetker oferă 300 pizza pentru copii și voluntari.

Related posts