Agricultură Eveniment Favorite Viața la țară 

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se deschide joi dimineață

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se desfășoară în perioada 31 august – 3 septembrie în municipiul Slobozia.

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești reunește toate companiile din sectorul îngrășămintelor și din industria carbonului și procesării produselor agricole.

Evenimentul organizat în inima Bărăganului, în municipiul Slobozia, reședința județului Ialomița, va avea porțile deschise pentru vizitatori în perioada 31 august, ora 9.00 – 3 septembrie, ora 17.00.

DĂ CLICK AICI PENTRU A AFLA LOCAȚIA FarmConect!

Nu mai e mult și ne întâlnim la FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești. Reprezentanții celor mai mari companii de îngrășăminte și din sectorul de procesare – carbon te așteaptă la standul lor! (FAPPR, organizator FarmConect România)

Organizatorii anunță prezența la târgul agricol a celor mai importante companii din sectorul îngrășămintelor chimice și din industria carbonului și procesării.

La evenimentul organizat timp de patru zile la Slobozia vizitatorii au acces gratuit și sunt invitați la standurile Ameropa Biotech, Bionutritia, Carmeuse Agro Romania, Yara Romania, Agreena Romania, Cargill, eAgronom România și Expur.

DĂ CLICK AICI PENTRU A AFLA LOCAȚIA FarmConect!

Related posts