Eveniment Favorite Social 

Fetești: 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, serbată așa cum se cuvine în Parcul Central

Fetești: Ziua în care copii sunt sărbătoriții este marcată cu un eveniment special organizat de Primărie și organizația TREBUIE.

Primăria Municipiului Fetești sprijină și în 2024 organizația TREBUIE din localitate în organizarea evenimentului dedicat zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, pe 1 Iunie, începând cu ora 11:00, în Parcul Central, lângă Catedrală și include o varietate de activități concepute să ne inspire și să ne creeze o stare de bună dispoziție.

„Muzica va răsuna în parc, unde ne vom bucura de activități creative precum pictura pe față și desenele pe asfalt. Copiii își vor testa abilitățile în concursuri cu premii atrăgătoare și jocuri interactive, care vor stârni entuziasmul și veselia tuturor. Vă promitem o zi memorabilă, atât pentru copii cât și pentru părinți și bunici.”, anunţă organizatorii.

Nu vor lipsi demonstrațiile de dresaj canin, cele care, pe lângă plusul de bucurie, vor aduce și momente de neuitat copiilor care vor participa la evenimentele dedicate lor.

Spectacolul total va fi asigurat de clovnii care au pregătit deja o serie de activități interactive și amuzante în care, bineînțeles, tot copiii vor fi pe primul plan.

Related posts