Administrație Eveniment Favorite Finanţări 

Fetești: 11 străzi din Municipiu intră într-un amplu program de modernizare. Care sunt aceste străzi

Fetești: A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru străzile prinse într-un proiect finanțat de la bugetul de stat.

Municipiul Fetești va avea mai multe străzi modernizate după ce a primarul Laurențiu Șonchereche a semnat contractul de execuție într-un proiect cuprins în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Aprobarea finanțării, obținută în 2023, a fost urmată de completarea actelor obligatorii din care nu lipsesc planurile detaliate ale străzilor, avizele de la instituțiile abilitate, documente cărora li s-a adăugat cel mai important, proiectul tehnic în baza căruia vor fi realizate lucrările.

Toate au stat la baza organizării licitației și, acum, s-a ajuns la faza semnării contractului de execuție și demararea investiției în valoare totală de 16.635.982 lei, echivalentul a 3,35 milioane euro.

„Modernizarea străzilor pentru care am semnat contractul de execuție face parte din programul de transformare a Municipiului Fetești într-o localitate în care să ne placă să trăim. Mulțumesc tuturor celor care au trudit din greu pentru finalizarea documentației necesare demarării lucrărilor.”, a transmis bucuros primarul Laurențiu Șonchereche imediat după semnarea contractului cu firma de contrucții.

Este vorba de modernizarea a 11 străzi din Fetești: Turnu Severin, Nucilor, Rromilor, Eforiei (tronsonul 2), Ion Creangă, Mircea cel Mare, Parcului, Libertății, Dumbravei, Matei Basarab și Bărăganului (tronsonul 1 și tronsonul 2).

Related posts