Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia a pierdut primul meci din „Valoare”

CSM Unirea Slobozia, echipa de handbal feminin junioare 2, a fost depășită clar de CSM București și rămâne pe locul 4 în clasament.

Echipa de junioare 2 CSM Unirea Slobozia nu a reușit un start așa cum își doreau antrenorul Alexandru Ivan și entuziaștii din tribună.

CSM București a venit la Slobozia să arate că are valoare și că se poate lupta pentru a prinde unul dintre cele două locuri ce asigură trecerea în ultima fază a competiției naționale.

Cu portărițe aproape imposibil de trecut, bucureștencele și-au procurat după doar un sfert de oră de joc un avans decisiv de 8 goluri, scor 12 – 4, după o serie impecabilă de cinci reușite fără gol primit.

Degeaba a încercat Alexandru Ivan să le readucă în joc pe fetele sale, acestea au arătat de multe ori că nu sunt cu adevărat conectate la importanța meciului.

Nu au lipsit nici accentele de individualism, lucru ce nu a fost prezent până acum în jocul echipei de junioare 2 în prima fază a sezonul competițional.

CSM București s-a impus cu 39 – 26, după o a doua repriză în care gazdele au făcut o duzină de greșeli individuale de nepermis, cu multe pase direct la adversar și ratări ireale din postură de singur cu portarul.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

CSM Unirea Slobozia rămâne pe locul 4 în seria a doua „Valoare”, cu doar 4 puncte, cu două în spatele formației ce a depășit-o atât de clar duminică și la 6 puncte handicap față de Știința București și Rapid București.

Pentru echipa din Slobozia următoarea etapă este programată în data de 18 aprilie, atunci când CSM Unirea merge în deplasare să joace cu ACS Olympic RFH, ultima din serie, fără punct din 5 meciuri disputate.

Related posts