Administrație Favorite Social 

Fetești: Maraton de sterilizare animale de companie

Fetești: La ultima campanie de sterilizare desfășurată de DADPP Fetești au fost sterilizate 283 animale din gospodăriile cetățenilor.

Maraton de sterilizare animale de companie în Municipiul Fetești, într-o încercare de a limita creșterea numărului de câini și pisici.

La sediul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din cadrul DADPP Fetești medicii veterinari au avut trei zile de muncă susținută într-o nouă campanie de succes privind sterilizarea.

La solicitarea cetățenilor din Fetești au fost sterilizate, în total, 283 de animale din gospodăriile acestora. Prin mâinile medicilor veterinari au trecut 125 câini (91 femele și 34 masculi) și 158 pisici (122 femele și 36 masculi).

Ne bucură faptul că proprietarii animalelor de companie din Fetești au început să înțeleagă importanța legală a acestei campanii de sterilizare. (DADPP Fetești)

Acțiunea de sterilizare coordonată de Primăria Municipiului Fetești nu ar fi fost una de succes fără implicarea medicilor Smeura AULIM, Tierhilfe Hoffnung dar și echipelor de medici-veterinari din ONG-urile care sprijină acțiunile DADPP Fetești: Green Vetcare, Paws of Love, Paws Care Vet.

DADPP Fetești încheie astfel, cu succes, cea de-a 11-a acțiune de sterilizare și ajunge la un bilanț total de 1662 animale sterilizate, dar anunță că astfel de acțiuni vor continua.

Related posts