Eveniment Favorite Sport 

CSM UNIREA Slobozia joacă duminică pe teren propriu. Meciul începe la ora 13.00 iar intrarea este liberă

CSM UNIREA Slobozia – CSS Ilfov este ultimul meci al etapei a șaptea în campionatul național de handbal feminin, junioare 2.

Echipa feminină de junioare 2 CSM UNIREA Slobozia are doar varianta victoriei în meciul de pe teren propriu cu CSS Ilfov pentru a se menține în plasa formației de pe primul loc, CSU Știința București.

Trupa antrenată de Alexandru Ivan are o misiune ușoară în meciul ce se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 13.00, în sala „Andreea Nica” din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

Vizitatoare este formația de pe ultimul loc în seria C, CSS Ilfov, cu un bilanț în totalitate negativ, cinci meciuri disputate, toate pierdute, și un golaveraj de 90 goluri înscrise și 184 primite.

De partea cealaltă, CSM UNIREA Slobozia ocupă locul 2, cu 8 puncte din cinci meciuri disputate (patru victorii și o înfrângere), golaveraj de 209 goluri marcate și 149 goluri primite.

Echipa poate strânge la doar două puncte diferența față de ocupanta primului loc, CSU Știința București, cu o victorie în meciul de astăzi.

Accesul în sala „Andreea Nica” din Slobozia este liber iar tinerele jucătoare își doresc ca tribuna să fie plină și să aibă parte de susținere frenetică timp de 60 minute.

Related posts