Administrație Favorite Finanţări 

Fetești: Modernizări pe strada Promenadei, printr-un proiect cu fonduri europene

Fetești: Strada Promenadei se află într-un amplu proces de modernizare, cu realizare pistă de biciclete și trotuar.

Lucrările de modernizare cu fonduri europene se desfășoară într-un ritm alert pe străzile cuprinse în proiectul de implementare a sistemului de transport public în municipiu.

În ultimele zile s-a lucrat la realizarea pistei de biciclete și a trotuarului pe strada Promenadei.

„Echipele constructorului se implică intens pentru finalizarea cât mai rapidă a obiectivului pentru a se evita disconfortul urban prelungit dar și pentru a putea beneficia în cât mai scurt timnp de noile facilități.”, a transmis Primăria Municipiul Fetești, într-o postare pe Facebook.

Lucrările de pe strada Promenadei fac parte din proiectul „Sistem inteligent de transport durabil în municipiul Fetești”, proiect ce este derulat prin Programul Operațional Regional, cu finanțare din fonduri europene nerambursabile.

Municipiul Fetești este de departe localitatea din județul Ialomița cu cele multe proiecte investiționale aprobate pentru finanțare atât cu fonduri europene, cât și cu fonduri guvernmanetale ori bani de la bugetul județean, prin ADI Ialomița.

„Lucrăm cu maximă atenţie la proiectul de buget local pe anul 2023 pentru că trebuie să asigurăm cotele de co-finanțare la toate proiectele pentru care am semnat contractele de finanțare. Chiar dacă este greu și am renunțat poate la anumite activități solicitate de cetățeni, este foarte important să ducem la bun sfârșit investițiile demarate și astfel să îmbunătățim pe termen lung calitatea vieții în localitate.”, ne-a declarat Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești. (FOTO: Facebook – Primăria Municipiului Fetești)

Related posts