Eveniment Favorite 

Fetești: O bombă artizanală a explodat și un om a murit într-o casă din centrul orașului

Fetești: Un bărbat de 44 ani a murit într-o locuință în care au fost găsite mai multe materiale pirotehnice și explozive.

Un eveniment deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri într-o casă situată în zona centrală a Municipiului Fetești.

Polițiștii și pompierii au fost alertați prin 112 că într-o locuință s-a auzit un zgomot puternic, urmat de degajare de fum și că în interiorul acesteia ar fi un bărbat aflat în stare de inconștiență.

„La fața locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de polițiști, pompieri, jandarmi și medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinței au identificat mai multe obiecte susceptibile a conține materiale pirotehnice și explozive.”, a transmis IPJ Ialomiţa.

În cadrul cercetării la fața locului, au fost identificate articole pirotehnice și elemente de muniție, care au fost ridicate în condiții de siguranță de specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii și urmează a fi expertizate.

Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Related posts