Favorite Social 

Fetești: Primăria Municipiului organizează o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici

Fetești: În zilele de 28 și 29 octombrie, cu posibilitatea prelungirii cu o zi, DADPP Fetești desfășoară o nouă campanie de sterilizări.

Primăria Municipiului Fetești organizează la finalul lunii octombrie o nouă campanie de sterilizări gratuite câini și pisici.

Instituția publică este încurajată să repete astfel de acțiuni după ce locuitorii municipiului din estul județului Ialomița au reacționat pozitiv la precedentele sterilizări gratuite.

Acțiunea de sterilizare a câinilor și pisicilor va fi făcută de DADPP Fetești și va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, în zilele de 28 și 29 octombrie.

Dacă numărul solicitărilor va depăși capacitatea de sterilizare a echipelor de medici veterinari acțiunea va fi prelungită și în ziua de 30 octombrie.

„Acțiunea de sterilizare a câinilor și pisicilor va avea loc la sediul Adăpostului de câini din Fetești, strada Călărași, nr. 547A. Acțiunea vine în sprijinul cetățenilor în vederea respectării OUG 155/2001.”, au transmis cei de la DADDP Fetești.

Sterilizarea pisicilor nu va implica și cuparea vârfului urechii, așa cum se procedează în cazul sterilizării câinilor. DADDP le cere celor care doresc să aducă animalele de companie la sterilizare să se programeze la numărul de telefon 0763.757984.

Related posts