Administrație Favorite Finanţări 

Fetești: Se lucrează intens la implementarea sistemului integrat de transport public

Fetești: Noua autobază construită cu fonduri europene ar putea fi gata la începutul anului viitor.

Municipiul Fetești va avea un transport public integrat modern, conform ultimelor rigori europene în domeniu.

Investițiile de circa 11 milioane euro se fac în cadrul unui proiect de dezvoltare finanțat în cea mai mare parte din fonduri nerambursabile.

Laurențiu Șonchereche: „Sperăm ca noua autobază să fie gata la începutul anului viitor”

Pe locul unde se va ridica noua autobază ce face parte din sistemul integrat de transport durabil în municipiul din estul județului Ialomița se lucrează de zor.

Zilele acestea constructorul a turnat placa la rezervorul de incendiu, a continuat finisajele interioare la clădirea de birouri și a montat panouri termoizolante la hala auto.

„Sperăm ca noua autobază să fie gata la începutul anului viitor. Sistemul integrat de transport durabil în municipiul Fetești are o valoare de 11 milioane euro și include construirea autobazei, achiziția de autobuze electrice, asfaltarea și modernizarea întregului traseu pe care aceste autobuze vor circula.”, spune Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești.

Principalele construcții ce se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă sunt o hală pentru autobuze, o platformă betonată și rampe pentru reparații auto, o clădire de birouri și stații de încărcare pentru autobuze electrice. (FOTO: Primăria Municipiului Fetești)

Related posts