Favorite Sport 

Unirea Slobozia are două victorii din două meciuri dar antrenorul este mulţumit parţial

Unirea Slobozia a câștigat în deplasare cu Ripensia Timișoara dar la finalul partidei antrenorul Costel Enache a scos în evidență lucrurile care nu i-au plăcut.

Unirea Slobozia are șase puncte din tot atâtea posibile în startul sezonului competițional în Liga 2.

După victoria la pas de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, Unirea s-a impus cu 2 – 1 pe terenul formației Ripensia Timișoara, după o primă repriză foarte bună, atunci când Ciprian Rus și Christ Afalna au înscris în prima jumătate de oră.

A urmat însă o a doua repriză în care formația vizitatoare a lăsat impresia că joacă doar la trecerea timpului, atitudine ce putea să o coste scump: Ripensia a redus din handicap iar pe final putea smulge in-extremis un punct.

Costel Enache: „Repriza a doua mi-a lăsat un pic de dezamăgire”

Exprimarea echipei sale în partea secundă a meciului câștigat în cele din urmă cu Ripensia Timișoara nu avea cum să-l mulțumească pe antrenorul principal al echipei.

„Mă bucur că punctele rămân la noi după acest meci dar îmi pare rău că nu am gestionat bine și repriza a doua, așa cum am făcut-o în prima parte. Am jucat crispați și ne-am expus oarecum. Repriza a doua mi-a lăsat un pic de dezamăgire.”, a spus Costel Enache imediat după meci, citat de liga2prosport.ro.

Cred că am intrat pe teren un pic aroganți după pauză. Cu 2 – 0 și cu jocul foarte echilibrat, am crezut că este de ajuns să fim pe teren. Ne-am pierdut un pic din reactivitate, din implicare și din atitudine iar adversarul a prins curaj. (COSTEL ENACHE, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Antrenorul privește cu optimism spre meciul de sâmbătă, partida de pe teren propriu cu Metaloglobus București, formație care are un singur punct după primele două etape.

O victorie ar confirma forma bună a echipei și ar aduce pe lângă încredere și trei puncte mari în clasament în perspectiva atingerii obiectivului, un loc în play-off.

„Am stabilit că trebuie să facem o performanță mai mare ca anul trecut (n.red. locul 6), pentru că este absolut normal să încerci să faci mai bine decât ai făcut până acum. Obiectivul rămâne accederea în play-off, vrem să fim una dintre cele șase echipe ce se bat pentru promovare.”, a completat Costel Enache.

Related posts