Favorite Social 

FINAL FERICIT: Câinii lăsați să moară de foame au fost salvați

Doi iubitori de animale au mers aseară în Valea Bisericii, comuna Drăgoești, și i-au luat pe cei doi câini lăsați să moară de foame de pe malul bălții.

Chinul câinilor lăsați să moară de foame s-a încheiat la câteva ore după ce povestea lor a fost distribuită pe mii de ori pe facebook.

Impresionați de drama prin care trec cei doi căței lihniți de foame, Valentina Vladmirovna Tereshkova și Robert Gabriel Munteanu au mers la locația indicată.

Cei doi povestesc că au ajuns la rulota lângă care era legat unul dintre câini și și-au dat seama că este o persoană înăuntru.

Nu era o idee bună să zdruncinăm cuștile și să fugim cu ei așa că am plecat spre Poliție. Secția era total adormită. Nu puteam pleca fără câini așa că am găsit niște băieți și i-am rugat să ne ajute ținând cont că se cunoșteau cu paznicii (evident, contra cost).”, povestește femeia.

Dacă pentru câinele slobod nu a fost o problemă preluarea, paznicul s-a lăsat greu înduplecat să-l elibereze pe cel legat.

În cele din urmă a acceptat doar dacă nu participă el la dezlegarea sa. Într-un final fericit câinii lăsați să moară de foame au ajuns în două cuști mobile.

Câinii sunt în grija lui Robert Munteanu căruia îi mulțumesc că mă suportă și că nu m-a împușcat. Mulțumesc, Robert, și iartă-mă că ți-am dat încă doi câini pe cap!”, își încheie relatarea Valentina Vladmirovna Tereshkova.

Related posts