Favorite Social 

CAZ TERIFIANT: Câini lăsați să moară de foame pe malul unei bălți din Valea Bisericii, comuna Drăgoești

Doi câini sunt lăsați să moară de foame, unul dintre ei ținut legat în lanț, numai piele și os, pe un teren aflat pe malul bălții ce trece prin comuna Drăgoești.

Doi câini scheletici și care au fost lăsați să moară de foame au fost fotografiați pe malul unei bălți din satul Valea Bisericii, comuna Drăgoești, județul Ialomița.

Imaginile postate pe www.facebook.com cu unul dintre câini în lanț și celălalt liber sunt terifiante. Bietele animale sunt lăsate să moară de foame de proprietarul care are pretenția să-i apere o baracă din lemn.

Este o situație de clară maltratare a unor căței. Într-o zonă a bălții sunt doi căței scheletici. Unul este în lanț, unul este liber. Cel liber îl păzește pe cel în lanț. Cel în lanț nu are acces la adăpost, hrană, apă.”, trage un semnal de alarmă Andra Andreea Dădău.

Aceasta a primit fotografiile de la un localnic care le-a adus ceva de mâncare și două bidoane cu apă.

Cei din zonă ar putea să intervină, să anunțe Poliția. Poate se găsește ceva spațiu și pentru ei, să fie preluați de acolo. Depinde doar de noi să fie salvați câinii.”, își încheie apelul cea care a publicat fotografiile.

Autoritățile au la îndemână și o locație exact a zonei în care au fost găsiți câinii neîngrijiți: Valea Bisericii, coordonate GPS: 44.586014,26.565909.

Related posts