Sport 

FINAL ÎN GENUNCHI: Unirea Slobozia are un singur punct din trei meciuri și poate rata locul 3

REZULTATE. Fotbaliștii nu au făcut față presiunii finalul de campionat și echipa este în cădere liberă după trei meciuri din care nu a acumulat decât un punct.

Înfrângeri cu CS Afumați și Rapid București iar între ele un meci pe teren propriu cu Agricola Borcea în care au fost egalată în ultimul minut al prelungirilor, acesta este bilanțul negativ al echipei. O serie nedorită ce a aruncat Unirea din coasta liderului Rapid și a dus-o pe un loc 3 amenințat de Progresul Spartac și de care poate fi sigură doar cu două victorii în ultimele meciuri cu CS Tunari și CSM Oltenița.

Ratări multe și foarte mari

Un aspect care este deranjant este că ratăm foarte mult. La meciurile cu CS Afumați și cu Agricola Borcea, dacă am contabiliza toate ratările care au fost clare, ar fi trebuit în două etape să mai marcăm încă zece goluri pe lângă cele doar cinci marcate. Este o lipsă de concentrare din partea lor și modul în care s-au pregătit și au intrat în timpul jocului. Ca o comparație, nu a mai existat acea concentrare din tur.”, explică situația antrenorul Enache Costea.

 

Tehnicianul apreciază că în momentul în care pierzi cu Înainte Modelu și faci doar egal pe teren propriu cu Agricola Borcea este imposibil să te gândești că poți promova în liga a doua.

„Adevărul este și de partea jucătorilor, și de partea conducerii. Eu trebuie să scot ce este mai bun de la ei, trebuie să îi înțeleg și să îi fac să aibă un randament cât mai bun pe teren și, din păcate, nu am reușit.” (ENACHE COSTEA, antrenor Unirea Slobozia)

Nu au mai avut constanță pozitivă în joc, au început foarte prost meciul de la Afumați în prima repriză pentru ca apoi să își domine copios adversarul în partea secundă dar s-a ratat foarte mult și nu s-a luat niciun punct. La fel s-a întâmplat și în meciul cu Agricola Borcea, am ratat ocazii foarte mari pe final și în loc de 4 – 2 s-a terminat 3 – 3. Sunt lucruri care ne-au costat multe puncte importante, atmosfera este proastă și se alimentează și mai rău prin lipsa rezultatelor. De când sunt la echipă, din 2006, cred că este perioada cea mai grea pe care am trăit-o în cadrul clubului. ”, a mai apus Costea.

Problemele financiare afectează jucătorii

 

Un lucru care i-a apăsat foarte tare pe fotbaliști în retur au fost problemele financiare. În condițiile în care salariile sunt mici ele nu au venit nici la timp și astfel s-au acumulat datorii iar acestea și-au pus amprenta pe randamentul jucătorilor. Atunci când s-a aflat că Primăria Slobozia nu mai susține financiar echipa, inevitabil jucătorii s-au gândit atât la prezent, dacă și cum își vor primi salariile, dar și la viitor, dacă va mai exista sau nu echipa Unirea Slobozia.

Nu vreau să caut o scuză, este ușor să spui că nu ești plătit, dar sunt jucători cu salarii foarte mici, de 1.500 lei, două luni nu au primit banii iar în momentul când au primit banii nu au făcut decât să își achite datoriile și să stea liniștiți câteva zile după care iar au un început să acumuleze datorii. Nu mai sunt concentrați cum erau înainte, nu-și mai vede fiecare de treaba lui și de aici apar anumite probleme în jocul echipei.”, este de părere Enache Costea.

 

Related posts