Cultură Eveniment Favorite Social 

Freeland Slobozia: Trupa Vama nu mai vine în concert. Un nume mare îi ia locul

Freeland Slobozia, eveniment muzical de excepție ce se va desfășura în Pădurea Peri din Slobozia în perioada 8 – 10 iulie, are un nume nou pe lista artiștilor care vor urca pe scenă.

Freeland Slobozia i-a scos de pe lista de invitați în concertele ce se vor întinde timp de trei zile de distracție pe Tudor Chirilă și trupa Vama.

Din motive medicale, Vama trebuie să anuleze și concertul din data de 10 iulie, dar urmărește Freeland de la distanță. Îi urăm lui Tudor să se reîntoarcă în curând pe scenă și revenim în scurt timp cu un update de line up. Mulțumim pentru înțelegere, freelanders!”, au anunțat organizatorii pe Facebook.

Așa cum au promis, aceștia s-au mișcat cu viteza luminii și în doar câteva ore au bătut palma cu un artist de seamă al muzicii, un om care emană bună dispoziție la fiecare apariție publică pe scenă.

Cine va închide Freeland în locul lui Tudor Chirilă și trupei Vama

Tudor Chirilă și trupa Vama erau anunțați că vor concerta duminică, 10 iulie, la finalul spectacolul de închidere al festivalului distracției estivale de la Slobozia.

Pentru toți freelanderii cu chef de viață, HORIA BRENCIU pregătește un show de zile mari și nopți de vară cu voie bună muzică și distracție la superlativ. Hai și tu pe 10 iulie la Freeland Festival!”, este anunțul oficial al celor care se ocupă de organizarea festivalului Freeland Slobozia.

Horia Brenciu a fost pus deja pe afișul oficial și recitalul său este anunțat exact în intervalul destinat inițial lui Tudor Chirilă și trupei Vama, duminică seară.

Related posts