Eveniment Favorite Social 

Ialomița: Pistolarii au făcut ravagii pe șosea. Zeci de șoferi le-au căzut pradă

Ialomița: Polițiști rutieri din cadrul IPJ Ialomița au aplicat într-o singură zi 79 amenzi de circulație, cele mai multe pentru viteză excesivă.

Pistolarii în uniformă trimiși în week-end pe arterele din județul Ialomița le-au dat mari bătăi de cap conducătorilor auto.

Cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație și au fost depistați cu ajutorul aparatelor radare portabile conducând cu viteze peste limitele sectorului de drum respectiv au fost amendați.

„În urma acțiunilor polițiștii au constatat 4 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Pentru neregulile descoperite în trafic au aplicat 79 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de aproximativ 25.000 lei.”, a anunat biroul de presă al IPJ Ialomița la finalul acțiunii de control.

70 conducători au fost testați cu privire la consumul de alcool sau substanțe interzise. Pe lângă amenzile aplicate au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 33 ani a fost depistat la volan în Urziceni conducând cu o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat iar doi bărbați din Bărbulești, de 16 și 53 ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși în trafic conducând autovehicule deși nu dețin permis de circulație. (FOTO: IPJ Ialomița)

Related posts