Eveniment Favorite Sport 

Ilie Lemnaru, sufletul echipei Unirea Slobozia, mesaj tranșat către suporteri înaintea ultimului meci de pe teren propriu

Ilie Lemnaru, președintele AFC Unirea 04 Slobozia, le cere ialomițenilor care iubesc echipa să vină și să o susțină din tribune.

Ilie Lemnaru, sufletul echipei de fotbal Unirea Slobozia, a postat un mesaj tranșant către suporteri cu două zile înaintea ultimului meci de pe teren propriu din anul 2023.

Unirea Slobozia întâlnește sâmbătă, de la ora 11.30, echipa Ceahlăul Piatra Neamț, partidă ce poate asigura, într-o foarte mare măsură, prezența în play-off dacă gazdele reușesc să câștige.

„Avem nevoie foarte mare de sprijinul suporterilor. Este o diferenţă mare între a comenta pe mijloacele de comunicare şi a fi la stadion. Nu putem rezolva aceste probleme, şi mă refer la bătălia pentru play-off, fără susținerea suporterilor.”, a transmis Ilie Lemnaru pe Facebook.

Suntem conștienți de importanța meciului de sâmbătă și vom încerca să dăm totul pe teren! Așteptăm suporterii alături de noi, iar la final să ne bucurăm cu toții, mai ales că în acest sezon a fost munca tuturor! (ILIE LEMNARU, AFC UNIREA 04 Slobozia)

Mâhnirea celui care conduce AFC UNIREA 04 Slobozia este legată de o serie de comentarii răutăcioase și deplasate venite din partea unor suporteri după ce echipa pregătită de Adrian Mihalcea a pierdut la limită meciul cu Gloria Buzău.

Supărare justificată având în vedere că Unirea Slobozia se află la cel mai bun sezon competițional din Liga 2 după introducerea sistemului play-off / play-out, fiind în acest moment clasată pe locul 3, prima echipă cu drept de promovare, având în vedere că formațiile de pe primele două locuri nu pot urca în Liga Națională.

Ca la fiecare meci de pe teren propriu, accesul în tribunele Stadionului Municipal din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia este gratuit pentru doamne, domnișoare, copii și adolescenți sub 18 ani.

Bărbații sunt singurii care plătesc bilet de 10 lei pentru a vedea întâlnirea dintre Unirea Slobozia și Ceahlăul Piatra Neamț (locul 6 în Liga 2).

Related posts