Favorite Sport 

ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE: HCM Slobozia pierde și la Craiova și este cu un picior în Divizia A

HCM Slobozia nu avea cum să încurce în deplasare SCM Craiova în condițiile în care în repriza secundă nu a marcat în 17 minute.

HCM SLOBOZIA rămâne ultima în Liga Florilor  și păstrează de doi bani speranță că va continua și din toamnă în elita handbalului feminin românesc.

Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu nu a rupt gura târgului oltean decât în primul sfert de ceas al meciului din Bănie.

Atente mai ales pe faza defensivă și inspirate pe semicercul advers, handbalistele din Bărăgan au mers cap la cap cu mai valoroasele oponente, locul 8 înaintea meciului.

Cu handicap de un singur gol în minutul 15 (7 – 6 pentru gazde), Georgescu și compania au irosit avantajul omului în plus și au reușit contra-performanța de a primi gol în superioritate numerică.

A urmat o eliminare în tabăra oaspetelor și filmul s-a rupt, SCM Craiova n-a fost la fel de darnică și a punctat la foc automat.

Excelenta Bobana Kilokovac a marcat trei goluri și echipa din Slobozia a plecat la cabine cu un handicap de patru goluri.

E drept că în HCM Slobozia a avut nu mai puțin de patru eliminări într-un interval de mai puțin de 20 minute de joc.

HCM Slobozia a uitat să marcheze mai bine de jumătate de repriză

Repriza secundă a fost un recital pentru public executat cu măiestrie de SCM Craiova.

Ca un boxer numărat de mai multe ori, HCM Slobozia a primit lovitură după lovitură și vreme de 17 minute nu a fost în stare să puncteze măcar o dată.

Cu două aruncări de la 7 metri irosite de Georgescu și Toma, oaspetele au reușit să schimbe tabela în dreptul lor abia în minutul 47.

Era deja prea târziu, oltencele aveau un avantaj de 11 goluri și jucau mai mult la spectacol decât la rezultat.

Cu pedala de accelerație ceva mai puțin folosită, SCM Craiova se impune cu un categoric 28 – 17 și confirmă criza de formă prin care trece HCM Slobozia.

O echipă cu fete blazate și oarecum resemnate, lucru sesizat și de Nicolae Goidea, managerul echipei feminine de handbal.

SCM CRAIOVA: Ekaterina Dzukeva – Ana Maria Țicu (4), Zeljka Nikolic (9), Ana Maria Savu (3), Adina Cace (4), Barbora Klikovac (5), Cristina Zamfir (1), Timea Tătar (1), Alexandra Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

HCM SLOBOZIA: Andreea Polocoșer, Bianca Aron – Ioana Georgescu (6), Mădălina Toma (2), Florența Ilie (2), Ana Maria Vacariu (4), Raluca Nicolae (2), Andreea Ivan (1), Cătălina Sava, Gabriela Moldoveanu, Mihaela Obedeanu, Ana Ciolan, Andryana Naumenko. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Related posts