Eveniment 

INTERZIS LA LOCURILE DE JOACĂ: Primăria Slobozia restricționează accesul în parcuri din cauza epidemiei de coronavirus

Primarul Adrian Mocioniu a anunțat că parcurile rămân închise pe o perioadă nedeterminată, măsură de prevenire a infectării cu coronavirus.

Primăria Slobozia a dezinfectat locurile de joacă din parcurile municipiului reședință de județ pentru ca astăzi să interzică accesul la acestea.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis restricționarea accesului în parcurile din Slobozia.

În scopul prevenirii infectării cu coronavirusul Covid-19 se restricționează accesul în parcurile din municipiul Slobozia.”, a anunțat primarul Adrian Mocioniu.

Deja Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia și Poliția Locală au marcat cu bandă de interdicție zonele de acces în parcuri precum și zonele cu locuri de joacă pentru copii.

Începând de astăzi se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturi alcoolice și non-alcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte locuri publice.

Sunt interzise organizarea și desfășurarea oricărui eveniment ce presupun participarea a peste 100 persoane în spații deschise.

Organizatorii au obligația de a asigura o prezență de maxim 100 persoane și o distanță de cel puțin 1 metru între participanți.

Meciurile de fotbal și de handbal fuseseră amânate încă de săptămâna trecută.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență anunță suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

În acest context Bazinul de înot din Slobozia se închise pe o perioadă nedeterminată.

Related posts