Administrație Favorite 

Laurențiu Șonchereche: Îi invit pe cetățenii din Fetești să folosească parcările noi de pe strada Călărași

Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești, le atrage atenția celor care încă blochează o bandă de mers pe strada Călărași că există în apropiere locuri de parcare goale.

Laurențiu Șonchereche îi invită pe cetățenii din Fetești care dețin autoturisme și au nevoie să parcheze în zona unităților de învățământ ori Policlinică să folosească locurile din noile parcări făcute în ultimele luni de municipalitate.

În ciuda locurilor de parcare mai mult goale decât ocupate, sunt mulți conducători auto care, în virtutea obișnuinței ori pur și simplu din lipsă de bun-simț, aleg să oprească și să staționeze pe prima bandă pe strada Călărași în loc să ocupe locurile noi de parcare.

Cu toate că municipalitatea încearcă să fluidizeze traficul prin acele parcări noi de pe strada Călărași o parte dintre cetățenii noștri mai au puțin de învățat cum să se comporte în trafic.

Deși sunt multe locuri de parcare nefolosite, aceștia preferă să staționeze tot pe prima bandă de parcare, ca atunci când nu existau parcări.”, a spus Laurențiu Șochereche într-o emisiune la postul Radio Terra.

Primarul municipiului Fetești a lăsat să se înțeleagă că toți cei care sunt depistați în trafic parcați neregulamentar vor fi mai întâi atenționați și, ulterior, sancționați contravențional.

Cu timpul, cred că oamenii se vor obișnui, se vor învăța să fie disciplinați în trafic, vor folosi noile locuri de parcare și astfel circulație pe strada Călărași se va fluidiza.”, a completat Șonchereche.

Pe strada Călărași urmează să circule și viitoarele autobuze electrice, conform proiectului cu finanțare nerambursabilă privind Sistemul Integrat de Transport Durabil.

Related posts