Favorite Social 

Lidl retrage de pe piață un produs ce poate conține corpuri străine metalice

Lidl a decis retragerea de pe rafturi a unui produs ce poate fi periculos pentru consumatori. Acesta poate fi returnat chiar și fără bon.

Lidl România retrage de pe piață un produs ce poate conține corpuri străine metalice, la solicitarea Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V..

Este vorba de produsul „Grandino Biscuiţi din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

„În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri metalice străine. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în nici un caz produsul afectat.”, au transmis cei de la Lidl.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare. Acesta poate fi returnat în toate magazinele Lidl din țară iar contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Această retragere de pe piață vizează exclusiv acest produs cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V.. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producător, nu sunt afectate de această retragere de pe piață.”, dau asigurări cei de la Lidl, care-și cer scuze consumatorilor pentru această situație neplăcută.

Related posts