Favorite Sport 

MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: Unirea Slobozia câștigă cu Bărăganul Ciulnița și se califică în faza superioară în Cupa României

VICTORIE. Unirea Slobozia a câștigat cu 5 – 2 meciul din Cupa României cu Bărăganul Ciulnița, una dintre cele mai bune echipe din liga județeană, în primul meci oficial al noului sezon competițional.

Unirea Slobozia și-a onorat statutul de favorită în Cupa României pe terenul din Ciulnița și a câștigat un meci în care a marcat de cinci ori.

Spre onoarea sa, Bărăganul Ciulnița și-a vândut scump pielea și cu mai puțin de o jumătate de oră înainte de finalul meciului scorul era egal, 2 – 2.

Cele peste 35 de grade în termometre la ora meciului și-au pus amprenta în debutul confruntării în care Unirea Slobozia a lăsat impresia că nu forțează.

Mult mai prezenți în careul advers, fotbaliștii pregătiți de Enache Costea au încercat din faze fixe și șuturi de la distanță să deschidă rapid scorul.

Insistența a adus roade și o centrare foarte bună este fructificată în gol cu o lovitură precisă de cap semnată Nicolae Hertu.

Bucuria golului este anulată de un fault în interiorul careului și gazdele nu ratează ocazia egalării, șut fără speranțe de la punctul cu var al lui George Cositoru.

Unirea Slobozia este obligată să o ia de la capăt și același omniprezent Hertu scoate un fault la marginea careului.

Căpitanul Constantin Toma trimite mingea pe lângă zid, portarul asistă neputincios cum intră în poartă lângă bara laterală și la odihnă favoriții intră în avantaj.

Galopul de sănătate s-a lăsat așteptat

Bărăganul Ciulnița se întoarce mai proaspătă pentru partea secundă și profită din plin de jocul la trecerea timpului prestat de adversari.

Fundașul Adrian Gherasim se complică inutil și în locul unei degajări eficiente preferă un dribling nereușit în interiorul careului.

Cristian Nistor îi fură mingea și o șutează cu sete sub transversală făcând inutil plonjonul disperat al portarului Tudor Negrușa.

Era minutul 60 și Unirea Slobozia înțelege că trebuie să joace serios dacă nu vrea să se facă de râs și să iasă de pe teren eliminată.

Jocul se mută în jumătatea gazdelor și golul trei vine tot după o fază fixă: centrare Constantin Toma și reluare cu capul din interiorul careului mic a lui Florinel Ibrian, lăsat nepermis de liber în buza porții.

Bărăganul Ciulnița cedează definitiv mijlocul terenului și Alexandru Chebac prinde un culoar de pătrundere, șutează în diagonală iar mingea este deviată în gol de un fundaș.

Partida se încheie cu un noian de șuturi trimise spre poarta gazdelor care încheie cu un handicap de trei goluri după reușita atacantului Mihăiță Năstase.

Unirea Slobozia se califică mai departe în Cupa României și așteaptă tragerea la sorți a Federației Române de Fotbal pentru a afla viitorul adversar.

În faza a treia națională participă 54 de echipe: 30 echipe calificate din faza a doua națională, 13 echipe din Liga 3 și 11 echipe din Liga 2. Meciurile sunt programate pe data de 28 august 2019. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL BĂRĂGANUL CIULNIȚA – UNIREA SLOBOZIA!)

Related posts