Sport 

MODIFICĂRI ÎN LOTUL ECHIPEI: Lazăr, Călin, Pîslaru, Cristică şi Bucurică nu vor mai continua din toamnă la Unirea Slobozia

FOTBAL. Oficialii AFC Unirea 04 Slobozia caută formula potrivită pentru ca în sezonul viitor să atace cu şanse primul loc, cel care duce automat în liga a doua de fotbal, obiectiv ratat complet în sezonul proaspăt încheiat cu un dezamăgitor loc 5.

Un loc pe podium la finalul turului este obiectivul fixat de Consiliul Local Slobozia la începutul acestui an, poziţie care să asigure şanse în vederea revenirii în Liga 2 a celei mai galonate echipe de fotbal ialomiţene. Tensiunile din sânul echipei, soldate cu plecarea intempestivă a antrenorului Ion Ionescu chiar înaintea ultimului meci din campionat, se vor înlăturate cât mai repede în trupa ce va fi condusă de pe bancă de antrenorul principal Enache Costea şi, cel mai probabil, antrenorul secund Adrian Cristea. De comun acord au fost reziliate înţelegerile cu Robert Pîslaru şi Victor Călin, fotbalişti care au prins puţine minute în teren sub conducerea lui Ionescu, dar şi cu Iosif Cristică, portarul care a dorit să joace mai aproape de casă. Fundaşul Gabriel Lazăr a ales să plece şi el de la Unirea Slobozia în căutarea unui loc de muncă în străinătate, în timp ce tânărul fundaş Marian Bucurică (foto) vrea să urmeze cursurile unei facultăţii, studii la care renunţase în vara anului trecut pentru a mai juca fotbal la Unirea şi în campionatul recent încheiat.

Adăscăliţei rămâne pentru încă un sezon

„Am ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Mihai Adăscăliţei şi de comun acord am semnat un contract şi pentru campionatul viitor, este un fotbalist care a confirmat şi de care avem nevoie în perspectiva alcătuirii unei echipe competitive.”, a anunţat Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia. Alături de Adăscăliţei în compartimentul median va evolua experimentatul Valentin Apostol care a jucat în cariera sa la Farul Constanţa, Săgeata Năvodari, UTA Arad sau Delta Tulcea. În acest moment sunt discuţii pentru cooptarea unui portar, a unui fundaş cu experienţă şi a unui atacant puternic care să facă tandem în ofensivă cu Marc Khalil. „Vrem să schimbăm fundamental modul de exprimare a echipei şi să-i aducem înapoi pe spectatorii pe care i-am pierdut din cauza rezultatelor proaste din finalul campionatului. Sper ca antrenorul Enache Costea să reclădească în vestiar familia Unirea Slobozia şi să le insufle din nou fotbaliştilor acea dorinţă de a da totul pe teren fără de care nu putem aspira la mult-dorita promovare.”, a mai spus Ilie Lemnaru.

 

 

Related posts