Favorite Sport 

NAPARIS TROPHY Slobozia, ziua finalei. Ce jucătoare își dispută trofeul

NAPARIS TROPHY Slobozia, turneu ITF feminin cu premii de 25.000 dolari, își desemnează duminică, 24 septembrie, câștigătoarea.

NAPARIS TROPHY Slobozia a ajuns la ziua finalei. După șapte zile de tenis de mare calitate cele mai bune două sportive se întrec pentru câștigarea turneului.

Finala celui mai important turneu de tenis feminin organizat vreodată la Slobozia va începe la ora 11.00.

Partida va fi transmisă de TVR 2, încă un semn că municipiul reședință al județului Ialomița a devenit un nume important pe harta tenisului de câmp din România.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA TURNEU – 23.09.2023!

Finalistele au mai ajuns anul acesta în ultima fază a unui turneu ITF

Lucija Ciric Bagaric (Croația) – Ekaterina Makarova (Rusia) este finala turneului de tenis de câmp NAPARIS TROPHY Slobozia.

Lucija Ciric Bagaric, favorita 8 a turneului de la Slobozia, are un sezon foarte bun pe zgură în 2023. Din 33 meciuri disputate pe această suprafață a reușit să câștige exact o treime, 22.

Și mai important, tânăra croată în vârstă de 19 ani, ocupanta locului 272 în clasamentul WTA, a jucat în acest sezon în trei finale, toate în turnee cu premii de 25.000 dolari.

Este vorba finala turneului de la Parnu (Estonia), pierdută, finala turneului de la Koge (Danemarca), câștigată, și finala turneului de la Bistrița (România), pierdută.

Ekaterina Makarova, 27 ani, ocupă în acest moment poziția 240 în clasamentul WTA, ierarhie unde a atins în carieră locul 192.

În 2023, procentajul de reușită în meciurile disputate pe zgură este aproximativ același cu al croatei: 31 meciuri câștigate și 18 pierdute.

Favorita 2 a turneului NAPARIS TROPHY Slobozia a ratat șansa de a pune mâna pe trofeele puse în joc în toate cele trei finale disputate în 2023 în competiții cu premii de 25.000 dolari.

Este vorba de turneul de la Santa (Italia), finală pierdută după ce a câștigat primul set, și de două turnee de la Punta Cana (Republica Dominicană), în primul dintre acestea, de asemenea, după ce a câștigat primul set.

Perechea Oana Gavrilă – Valeriya Strakhova s-a impus în proba de dublu

Trofeul NAPARIS TROPHY Slobozia, în proba de dublu, a fost  câștigat de perechea Oana Gavrilă (România) – Valeriya Strakhova (Ucraina).

A fost o victorie în două seturi, 6 – 2, 7 – 5, în fața româncelor Ylona Georgiana Ghioroaie – Andreea Prisăcariu. Până în finală, cele două perechi jucaseră trei partide în care nu pierduseră decât un set.

Related posts