Eveniment Favorite Social 

Poliția Locală Slobozia a dat într-o lună 376 amenzi

Poliția Locală Slobozia a aplicat în luna mai cele mai multe amenzi pentru tulburarea liniștii publice, injurii și cerșetorie.

Poliția Locală Slobozia a aplicat în luna mai 722 sancțiuni, dintre care 326 au fost amenzi și 346 avertismente verbale și scrise. Totalul amenzilor aplicate este de 136.300 lei.

Din raportul lunar întocmit de Poliția Locală reiese că încălcările regulilor de circulație pe drumurile publice s-au lăsat cu 303 sancțiuni. Dintre acestea amenzi aplicate au fost 73, avertismente verbale 99 și avertismente scrise 131.

În schimb, pentru tulburarea liniștii publice, injurii și cerșetorie, polițiștii locali au ales varianta avertismentelor verbale și scrise în doar 40 situații și amenzi în bani în 239 situații constatate.

59 sancțiuni s-au aplicat pe salubritate și gestionarea deșeurilor, 7 pentru comerț ilegal, câte 4 pentru îngrădirea și ocuparea domeniului public, nemenținerea aspectului estetic și distrugerea/deteriorarea domeniului public.

Pentru poluarea mediului și încălcarea normelor de sănătate Poliția Locală Slobozia a dat în luna mai doar două amenzi.

În luna mai au fost înregistrate în cadrul dispeceratului care funcționează 24 de ore din 24 un număr de 267 reclamații și sesizări. Determinante au fost abaterile la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice cu 127 de constatări, urmate de cele la H.C.L. nr. 255/2017 privind locurile de parcare de reședință concesionate, cu 54 de constatări.”, se arată în raportul instituției.

252 sesizări au fost comunicate telefonic, 3 au fost verbale, 12 fiind sub formă scrisă, iar la verificările efectuate în teren din totalul acestora 44 nu s-au confirmat.

Related posts