Administrație Favorite Finanţări 

Primăria Fetești contestă punctajul primit de proiectul de extindere a rețelei de distribuție gaze naturale

Primăria Fetești este nemulțumită că proiectul mult-așteptat de locuitorii municipiului nu a primit decât 70 puncte.

Primăria Fetești contestă punctajul primit de proiectul de extindere cu fonduri europene a rețelei de distribuție gaze naturale.

Așteptat cu mult interes de locuitori din mai multe cartiere ale municipiului, proiectul a fost declarat eligibil dar a primit doar 70 puncte.

Proiectul de extindere a rețelei de gaz în municipiul Fetești, depus în termen, nu s-a calificat la finanțare din cauza punctajului prea mic.

Am făcut o contestație și așteptăm răspunsul final. Dacă această contestație nu va avea răspunsul dorit de noi vom încerca să depunem acest proiect important spre finanțare prin PNRR sau prin Programul Anghel Saligny.”, explică situația Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești.

Proiectul „Extindere rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale” își propune extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în cartierele Coloniști, Fetești Oraș, Vlașca și Buliga.

În aceleași proiect depus la finalul anului 2020 pentru obținerea fondurilor europene este prinsă și înființarea sistemului inteligent de alimentare cu gaze naturale în comuna Stelnica.

Related posts